In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Pico 160 Cel Puls

Nieuw: Pico 160 Cel Puls

EWM Pico 160 lasmachine nu ook verkrijgbaar in Puls uitvoering voor perfecte grondnaden en geschikt voor cellulose-elektrodelassen.

De lichte, maar sterke EWM Pico 160 lasmachine nu ook verkrijgbaar in Puls uitvoering voor perfecte grondnaden en geschikt voor cellulose-elektrodelassen.

Naast de geüpdatete Pico 160, is nu ook de EWM Pico 160 Cel Puls verkrijgbaar. Deze elektrotrodelasmachine heeft een pulsfunctie, wat zeer geschikt is voor het lassen van grondnaden met uitstekende overbrugging van vooropeningen. Tevens biedt deze machine de mogelijkheid om cellulose-elektroden te lassen en is de Pico 160 Cel puls voorzien van standaard afstandsbedieningsaansluiting en digitale display.

Interesse in deze machine?

Neemt u gerust contact op voor meer informatie.
Of bekijk hieronder de technische specificaties van de EWM Pico 160 Cel Puls:

Technische specificaties EWM Pico 160 Cel Puls (.pdf)

Contactinformatie

info@hatek.nl
0174225225