NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Plymoth Mobi-Flex Eco Jet Pulse

Nieuw: Plymoth Mobi-Flex Eco Jet Pulse

Een nieuwe handzame en efficiënte lasdamafzuiger is toegevoegd aan het assortiment.

Hatek heeft sinds kort een nieuwe, krachtige en handzame lasdampafzuiger in het assortiment. De nieuwe afzuigunit van Plymoth is mobiel, met een flexibele arm, waardoor hij gemakkelijk kan worden verplaatst tussen verschillende werkplekken.

Over de Mobi-Flex

De Mobi-Flex is een mobiele afzuiger met vervangbaar filterpatroon voor afzuiging van lasdampen en slijpstof. Een betaalbare, veelzijdige en flexibele afzuigunit die kan worden verplaatst tussen verschillende wekplekken; een praktische oplossing voor menig werkplaats.
De Mobi-Flex is robuust uitgevoerd, vervaardigd van poedergecoat plaatstaal. Hij is makkelijk te verplaatsen aan de handvaten door de lichtlopende kogelgelagerde wielen (twee zwenkwielen met rem en twee bokwielen). De Mobi-flex wordt standaard uitgerust met een flexibele Flexi afzuigarmen van 3 mtr.
De unit wordt geleverd met een krachtige ventilator (230V 1, 1kW), een aansluitsnoer en aan/uit schakelaar.

Efficiëntie zonder warmteverlies

De nieuwe lasdampafzuiger is uiterst efficiënt. De filterefficiency van het filterpatroon is maar liefst 99,9%. Bovendien wordt de schone lucht zonder warmteverlies gerecirculeerd in de ruimte, waardoor u zonder consequenties voor het lasproces een schonere en veiligere werkplek kunt realiseren.

Technische gegevens:

Afmetingen: 990 x 570 x 670mm. (hxbxd).
Gewicht: 85 kg.
Capaciteit: ca. 1600 m3/h
Lengte flexibele arm: 300cm
Ventilator: 230V, 1KW

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Plymoth Mobi-Flex Eco Jet Pulse of over onze andere lasdampafzuig-oplossingen? Neemt u dan gerust contact op.

Telefoon: (0174) 225 225