NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Promotech bevelling- en drillingsystemen.

Nieuw: Promotech bevelling- en drillingsystemen.

Nieuwe mechanisatieapparatuur; Bevelling en drilling van Promotech.

Afgelopen 10 en 11 april heeft Hatek een intensieve training gehad van Research- & Developmentmanager van Promotech Lasmechanisatie. De specialist was ingevlogen om twee dagen lang de Promotech productlijn technisch bij Hatek te onderbouwen, zodat onze mensen de innovatieve lasmechanisatiemiddelen nóg beter kunnen inzetten. Onder andere kwamen de bevelling en drillingsystemen uitgebreid aan bod.

Over Promotech

Met de producten van Promotech kunt u een groot deel van uw (las)werk mechaniseren. Denkt u bijvoorbeeld aan draagbare las- en snij-automaten die zichtzelf en de toorts voortbewegen op railsystemen. Maar ook aan bevelling of drilling van uw materiaal.

Mechanisatie brengt grote voordelen wat betreft de consistentie en kwaliteit van uw werk met zich mee. Daarbovenop komen nog eens een hogere efficiëntie en kostenbesparing. Verminder dus fouten, werk sneller en bespaar direct tijd en geld door goede (las)mechanisatie. Niet voor niets is de slogan van Promotech “Smart tools for heavy tasks”.

Bekijk direct onze Promotech productlijn

Tweedaagse producttraining

Wij hebben al meerdere projecten naar tevredenheid bij klanten opgeleverd waarin onze Promotech producten zijn ingezet. Echter kan extra kennis en uitdieping over technische inzetbaarheid van ons productprogramma nooit kwaad.
Om deze reden kwam dhr. Krzysztof Fedyk op 10 en 11 april in Wateringen langs om onze verkoopteams verder op te leiden. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat wij onze relaties en toekomstige klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd in Promotech en/of de voordelen van (las)mechanisatie? Of wilt u een demo van onze unieke bevelling- en drillingsystemen? 

Neemt u dan contact op.