In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Promotech draagbare las- en snijmachines

Nieuw: Promotech draagbare las- en snijmachines

Hatek is sinds kort vertegenwoordiger van Promotech; “Smart tools voor heavy tasks”.

Promotech is een door innovatie gedreven fabrikant van professionele powertools en automatiseringsmachines op lastechnisch gebied. De draagbare las- en snijmachines zijn van hoge kwaliteit en flexibel inzetbaar, waardoor u zonder zorgen uw laswerkzaamheden kunt automatiseren.

Type Gecko:


Een draagbare las- en snijmachine die door middel van een magneet op het werkstuk gepositioneerd wordt. 4-wiels aandrijving zorgt voor een zeer constante voortloopsnelheid. Het type Gecko is ook leverbaar in een high-speed uitvoering (o.a. voor plasmasnijden) en is ook leverbaar met een batterij als voeding.

Toepassingen in:

Trailerbouw
Bouw van opslagtanks
Scheepsbouw
Alle toepassingen waarbij lange rechte lassen toegepast worden.

Type Lizard:


Een programmeerbare draagbare las- en snijmachine die door middel van een magneet op het werkstuk gepositioneerd wordt. Het type Lizard kan geprogrammeerd worden voor continue- of kettinglassen. Als optie kan er ook een pendelinrichting gemonteerd worden.

Toepassingen in:

Trailerbouw
Bouw van opslagtanks
Scheepsbouw
Alle toepassingen waarbij continue- of kettinglassen toegepast kan worden.

Type Rail Bull:


De Rail Bull is een draagbare las- en snijmachine die zich over een rail verplaatst. De machine kan in een horizontale als ook in een verticale positie gebruikt worden. Naar keuze kunnen de lassen gemaakt worden met of zonder lineaire zwaaibeweging. De machine kan ook gebruikt worden op tanks met een diameter van minimaal 5 m. De rail wordt door middel van magneten op het werkstuk geplaatst.

Toepassingen in:

Trailerbouw
Bouw van opslagtanks
Scheepsbouw
Apparatenbouw
Alle toepassingen waarbij lange rechte lassen worden toegepast, met of zonder zwaaibeweging.

Type Dragon:


De Dragon is ontworpen voor gas, zuurstof- en plasmasnijden. Deze machine snijdt en schuint af met machinekwaliteit tot 45° met één of twee toortsen. Cirkelsnijden is beschikbaar als optie. De Dragon beweegt zich voort op een rail.
De Dragon is ook beschikbaar als High Speed variant voor extra hoge snijsnelheden.

Toepassingen in:

Trailerbouw
Bouw van opslagtanks
Scheepsbouw
Apparatenbouw

Meer informatie?

U wilt meer informatie over Promotech of draagbare las- en snijmachines? Wij zijn u graag van dienst.
Neemt u gerust contact op.

Telefoon: (0174) 225 225
E-mail: info@hatek.nl