NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

NIEUW: Ruimteventilatie en filtratie via de AirTube 5000

NIEUW: Ruimteventilatie en filtratie via de AirTube 5000

De verplaatsbare en krachtige ventilatie- en filtratiezuil.

Conform de richtlijnen voor ruimteventilatie moet voor 1/3 deel buitenlucht worden gebruikt en mag voor 2/3 deel gerecirculeerde lucht worden gebruikt in een ruimte waar men aan het lassen is. Voor de gerecirculeerde lucht beschikt Hatek Lastechniek nu over een nieuwe oplossing; De AirTube.
Met de verplaatsbare en krachtige ventilatie- en filtratiekolom Airtube wordt het toevoegen en filteren van gerecirculeerde lucht een eitje.

Hoe werkt de AirTube?

De werking van de unit is als volgt: Er wordt (vervuilde) lucht boven uit de werkplaats aangezogen. Deze wordt gefilterd en op vloerniveau in de nabijheid van de lasser (tochtvrij) aangevoerd.

De lucht verspreidt zich en stijgt samen met de lasrook op. Er ontstaat zo een continue verticale luchtstroom die door het filter gefilterd wordt. Er wordt continue gefilterde lucht in de ademzone van de lasser aangevoerd.

Specificaties

De AirTube 5000 is verkrijgbaar is een standaard en mobiele uitvoering. Hij heeft een inhoud van 5000 m3/h en werkt op netstroom (230V, 2.2 kW). De filters zijn los verkrijgbaar en te vervangen. Voor hogere berdrijfshallen zijn verlengstukken verkrijgbaar voor de AirTube.

Interesse?

Heeft u interesse in de flexibele ruimteventilatie en filtratieoplossing AirTube? Neemt u dan gerust contact op met Hatek Lastechniek.