In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Speedglas Lasfilterkit 9100XXi

Nieuw: Speedglas Lasfilterkit 9100XXi

Verbeterde eigenschappen; Zie lichter, gedetailleerder en kleurrijker.

Het merk Speedglas van 3M heeft een nieuwe lasfilter met sterk verbeterde optische eigenschappen en functies voor gebruiksgemak. Deze lasfilter is verschenen onder het type 9100XXi en is toepasbaar op de 3M Speedglas laskap 9100 serie.
Met de 9100XXi ziet u alles lichter, gedetailleerder en u ziet veel meer kleur dan bij vorige automatische lasfilters.

Meer kleur met de 9100XXi

De verbeterde optische eigenschappen van de 9100XXi geven u een natuurlijkere kijkervaring in vergelijking tot andere lasfilters. Duidelijk komt naar voren dat men alles minder groen ziet en meer verschillende kleuren kan onderscheiden. Zelfs in donkerstand. Zo heeft u beter zicht, zonder veiligheid te verliezen tijdens het lassen.

Verbeterde gebruikservaring

De 9100XXi komt met een zilveren front die voor het lasfilter wordt gezet. Op dit frontje zitten een aantal bedieningsknoppen waarmee u snel kunt schakelen tussen kleurstanden voor lassen en kleurstanden voor slijpen. U kunt uw handschoenen aan houden en u verliest geen tijd.

Nog een tijdbesparende verbetering in de 9100XXi is de geheugenfunctie die in de filter zit. Hiermee kunt u twee lasstanden instellen en bewaren voor later. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen twee seconden wisselen van TIG-lassen met lage stroomsterkte naar MIG-lassen met hoge stroomsterkte.

Benieuwd hoe 9100XXi u kan helpen?

Neemt u dan direct contact op voor meer informatie of om direct te bestellen.