NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuwe bedrijfsleider: Peter van Etten

Nieuwe bedrijfsleider: Peter van Etten

Een kennismaking en interview met bedrijfsleider Peter van Etten

Om de dagelijkse gang van zaken verder te stroomlijnen is Hatek Lastechniek op zoek gegaan naar een bedrijfsleider. Een sterk persoon die leiding kan geven en de kwaliteit van Hatek hoog kan houden en borgen. Deze persoon hebben we gevonden in een geboren westlander met ruime ervaring in de lastechniek alsmede het ondernemerschap, namelijk: Peter van Etten.

Een goede werkdag voor Peter

Peter (’67) is sinds 1 april bij Hatek Lastechniek werkzaam als bedrijfsleider. Niet alleen heeft hij de taak om het dagelijks reilen en zeilen in goede banen te leiden, maar hij heeft zichzelf een nog ambitieuzere opdracht toegekend; Bij de vraag hoe een goede werkdag er voor Peter uitziet, antwoordt hij: “Ik wil áltijd de volgende stap(pen) zetten. Elke dag iets bereiken waarmee we Hatek en haar klanten helpen efficiënter en innovatiever te werken.”

Zo gaat Peter ook de organisatie helpen om vervolgstappen te maken in verdere automatisering van (interne) processen.

Bij Hatek werken gepassioneerde, vakbekwame, ervaren collega’s die elke dag de uiterste best doen het optimale te adviseren aan onze klanten. Of het nu gaat om technische gassen, machines, reparatie, keuring, automatisering of opleiding/certificering, bij Hatek hebben wij altijd een passende oplossing voor onze klanten. Door processen te verbeteren zullen we in de toekomst de klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Technisch en organisatorisch onderbouwd

Door zijn jarenlange ervaring in de (las)techniek en het werken bij diverse technische organisaties is Peter de juiste man om het overzicht te bewaren binnen het bedrijf. “Toevallig heb ik mijn allereerste lasopleiding nog van collega Ton van der Kruk gehad”, vertelt hij. “Tijdens mijn eerste baan in de carrosseriebouw. Later ben ik de verkoop in gegaan, maar ook altijd met techniek bezig gebleven. In de avonden heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder bedrijfskunde en mijn papieren voor mijn voor het ondernemerschap behaald. Tevens heb ik een eigen handelsbedrijf gehad in (las)technische producten.”

Haal het optimale uit uw productieproces

“Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in systemen, organisatie en techniek. Deze zaken wil ik graag inzetten om de klant nog beter te helpen. De boodschap die ik écht wil meegeven aan klanten: Blijf gebruik maken van onze kennis om het optimale uit uw productie te halen.”

Sportiviteit in werk en privé

De ambitieuze instelling die Peter heeft, laat hij niet alleen op werkgebied zien. Onder zijn hobby’s vallen wielrennen, zwemmen en het trainen van de voetbaljeugd. Dit alles weet hij te combineren als familieman met 2 kinderen. Het kan dus geen toeval heten dat hij binnen ons bedrijf het overzicht op een goede manier bewaart.

Contact met Hatek of Peter?

Wilt u ook het optimale uit uw productieproces halen? Neemt u dan gerust contact op met Hatek Lastechniek. Met een beetje geluk krijgt u direct Peter aan de lijn.