In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuwe EWM lasmachine-vloot voor onze lasschool in Delft

Nieuwe EWM lasmachine-vloot voor onze lasschool in Delft

Nu de scholingsactiviteiten van het SBC Sasbout Vosmeer in Delft zijn overgenomen door Hatek, worden de lasmachines vervangen door machines van EWM.

Afgelopen jaar heeft Hatek de scholingsactiviteiten van het SBC Sasbout Vosmeer in Delft overgenomen. Nu de opleidingen al bijna een halfjaar onder onze vlag worden gegeven, werd het tijd om de lasmachines te vervangen door 24 hoogstaande EWM-lasmachines. Wij leiden u of uw lassers zo op met kennis van de nieuwste apparatuur.

De NIL Handvaardigheidsopleidingen, die we na de zomer van 2019 hebben overgenomen van het SBC Sasbout Vosmeer in Delft, zijn een halfjaar geleden succesvol van start gegaan. Wekelijks worden er op onze nieuwe locatie meer dan 30 lassers geschoold. Het docententeam zet zich hier in om alle lassers naar een hoger niveau te brengen. We zijn dan ook trots op de soepele overgang en het harde werk dat iedereen verzet om de opleidingen tot een succes te maken.

Investering in nieuwe opleidingslocatie

Niet alleen bekwame en ervaren docenten zijn nodig om de lasopleidingen in Delft op een goede manier te geven, ook de lasapparatuur is van groot belang. Om deze reden heeft Hatek geïnvesteerd in een nieuwe vloot aan lasmachines voor de eigen lasschool. 24 machines van het hoogstaande merk EWM zijn opgetuigd om lassers van de beste apparatuur te voorzien tijdens de opleiding. De lasmachines zijn stuk voor stuk krachtige, mobiele machines met een grote verscheidenheid aan programma’s en instellingen.

Een lasopleiding volgen?

Wilt u ook een lasopleiding volgen of uw lassers bedrijfsmatig naar een hoger niveau brengen? Wilt u leren lassen met de nieuwste apparatuur? Bij Hatek Lasopleidingen bent u aan het juiste adres. Voor NIL Handvaardigheidsopleidingen of praktijkgerichte bedrijfsopleidingen. Kijkt u gerust bij ons cursusaanbod of neemt u contact op voor meer informatie.

Ook nieuwe lasmachines aanschaffen?

Bent u geïnteresseerd in nieuwe lasmachines? Als groothandel hebben we meer dan 45 jaar ervaring in lasapparatuur. Wij voorzien u niet alleen van kwaliteitsmachines, maar we denken met u mee en adviseren over de juiste apparatuur voor uw werkwijze. Leest u ook: Hatek twee jaar op rij “gouden” EWM Premium Partner.

Neemt u gerust contact op voor een demonstratie.