In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuwe krachtige Promotech magneet-boormachines

Nieuwe krachtige Promotech magneet-boormachines

Promotech lanceert drie nieuwe ‘heavy-duty’ magneet-boormachines.

Promotech, het hoogstaande merk voor industriële mechaniseringsproducten, lanceert drie nieuwe ‘heavy-duty’ magneet-boormachines. Deze krachtige machines boren en tappen efficiënt, veilig en onderhoudsarm. Lees direct meer over de nieuwe krachtpatsers binnen ons assortiment.

Promotech lanceert in het eerste kwartaal van 2020 nieuwe magneet-boormachines en breidt zo haar assortiment uit om voor u het boor- en tapwerk eenvoudiger en veiliger te maken. Het merk complementeert zo haar reeds bestaande lijn van lichtgewicht, mobiele magneet-boormachines.
Hatek is exclusief Benelux-importeur van Promotech producten en licht graag de voordelen van de nieuwe lijn toe.

Boren & schroefdraad snijden

Met de Promotech magneet-boormachines boort u tot wel 130mm in diameter. Ook kunt u de boormachines inzetten voor schroefdraad snijden, waarbij u schroefdraad tot M42 kunt realiseren.
De nieuwe boormachines zijn uitgevoerd in drie verschillende typen, oplopend in kracht.
  • PRO-52T, de universele magneet-boormachine, inzetbaar in veel verschillende situaties.
  • PRO-112T, de industriële uitvoering van de magneet-boormachine.
  • PRO-132T, de krachtpatser onder de Promotech magneet-boormachines voor de écht grote gaten.

Werk extra veilig met magneetvoet en controlemodule

De nieuwe boormachines zijn uitgevoerd met de laatste generatie energiebesparende elektromagnetische machinevoet en hebben een magnetische kleefkracht controlemodule, die de kleefkracht van de elektromagnetische voet detecteert en die de gebruiker beschermt tegen werken op te dun materiaal.

Interesse of een demo?

Heeft u interesse in de producten van Promotech? Of wilt u meer informatie over de nieuwe magneet-boormachines? Als exclusief Benelux-importeur helpt Hatek Lastechniek u graag in het maken van de juiste keuze.