In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuwe lijn ProArc Lasmanipulatoren

Nieuwe lijn ProArc Lasmanipulatoren

Verbeterde specificaties en een nieuw compact model.

Als importeur van ProArc introduceert Hatek een nieuwe lijn ProArc lasmanipulatoren, met verbeterde specificaties en een nieuw compact model voor positionering van uw werkstuk. Lees hier de voordelen van deze robuuste mechanisatie-apparatuur.

ProArc Lasmanipulatoren

Met ProArc draaitafels, rollenbanken en rondlassystemen mechaniseert u de positionering van uw laswerkstuk. De lasmanipulatoren draaien uw werkstuk automatisch met een instelbare snelheid, waardoor orbitaallassen (rondlassen) een stuk eenvoudiger wordt. Met een hoge draagcapaciteit, variërend per model van 50 tot 20.000 kg, en eenvoudig te bedienen besturingssysteem. U plaatst het werkstuk op de manipulator en stelt het aantal omwentelingen per minuut in, waarna de machine automatisch start te roteren op een constante snelheid. Ook in een laag toerental zal het systeem soepel blijven lopen, waardoor uw laswerk eveneens constant blijft.

Met deze robuuste mechanisatie-apparatuur kan ook uw bedrijf het laswerk efficiënter verrichten, wat resulteert in een verhoogde productiviteit, kostenbesparing én verbeterde kwaliteit.

Verbeterde serie P.T. lasmanipulatoren

In september van dit jaar introduceerde ProArc een verbeterde lijn P.T. draaitafels. Naast de opvallende nieuwe kleur, heeft de nieuwe generatie draaitafels een robuustere bouw en een compactere indeling dan de voorgaande lijn. Iedere machine is opnieuw onder de loep genomen en gemoderniseerd. De plaatsing van het bedieningspaneel is verhuisd van de zijkant naar een plek tussen de dragers van de machine, wat het geheel compacter maakt.

Daarnaast heeft het besturingssysteem een upgrade gekregen, wat het systeem verder vereenvoudigd. Kortom, de nieuwe lijn P.T. draaitafels voor orbitaallassen maakt de mechanisatie van uw laswerk laagdrempelig. Efficiënter laswerk is zo binnen handbereik.

Nieuwe PT-051

Naast het feit dat de gehele P.T. lijn is gemoderniseerd, voegt ProArc ook een nieuw model toe aan haar assortiment draaitafels. De nieuwe PT-051, een zeer compacte lasmanipulator, zorgt ervoor dat uw werkstukken tot 50kg op een eenvoudige manier worden gepositioneerd. Waar u voorheen een draaitafel met een maximum capaciteit van 100kg nodig had en daarmee een grotere, duurdere machine, kan nu ook lichter laswerk worden verricht op een daarop speciaal ingerichte machine.
Vergis u echter niet. Hoewel deze machine qua gewicht en vorm een stuk compacter en handzamer is, behoudt hij nog steeds zijn robuuste bouw en sterke motor en doet hij niet onder voor zijn grotere broers.

Uitgebreid assortiment accessoires

Een laatste modernisering binnen ProArc lasmanipulatoren zijn nieuw geïntroduceerde accessoires, waarmee u de positionering van uw toorts kunt vereenvoudigen. De toortsdrager is flexibel in te stellen, waarmee bijna elke hoek en laspositie kunnen worden ingesteld.

Interesse in de nieuwe ProArc lasmanipulatoren?

Heeft u interesse in ProArc lasmanipulatoren en de voordelen die zij uw bedrijf brengen? Neemt u dan gerust contact op voor een demo of uitgebreide informatie.
Start vandaag nog met het verbeteren van uw laswerk.

Bel of mail Hatek voor een vrijblijvende afspraak
0174 225 225
info@hatek.nl