Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
NIL lasopleidingen 2019-2020

NIL lasopleidingen 2019-2020

In oktober starten NIL handvaardigheidsopleidingen bij Hatek

SBC (Stichting Bedrijfsgerichte Cursussen Sasbout Vosmeer) en Hatek Lastechniek werken al jaren samen om lasopleidingen naar een hoger niveau te brengen. Helaas houdt SBC op met het geven van lasopleidingen. Betrokken partijen hebben de intentie uitgesproken om de opleidingen op dezelfde manier onder regie van Hatek voort te zetten.

NIL handvaardigheidsopleidingen vanaf oktober

In oktober starten de NIL lasopleidingen weer. De lasopleidingen houden het volgende in;

NIL handvaardigheidsopleidingen niveau 1 t/m 4, met de hierbij horende processen:
MIG, MAG, TIG, BMBE en Autogeen

 

Binnen de handvaardigheidsopleidingen worden diverse naadvormen in plaat of pijp behandeld, evenals verschillende materialen, zoals: koolstofstaal, aluminium of rvs.

Praktische informatie NIL lasopleidingen

De eerstvolgende lasopleiding start in oktober, waarbij u kunt kiezen tussen een dagopleiding, avondopleiding of incompany-opleiding.


De opleiding wordt met een theorie- en praktijkexamen afgesloten. Bij voldoende resultaat ontvangt u een NIL-diploma of praktijkverklaring. Uiteraard worden de examens afgenomen onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek.

 

Bij Hatek streven we naar een hoge kwaliteit. Om deze reden houden wij onze opleidingsgroepen klein, waardoor er maximale aandacht is voor u als cursist. Daarnaast is ons docententeam uiterst bekwaam door jarenlange, voortdurende ervaring in de praktijk en het bezit van actuele kennis.

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan!

Lasopleiding volgen?

Wilt u een lasopleiding volgen? Vraagt u gerust meer informatie aan of schrijf uzelf of uw lassers direct in voor één van onze opleidingen.

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws