Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
NIL lasopleidingen 2020-2021 bij Hatek

NIL lasopleidingen 2020-2021 bij Hatek

Vanaf oktober 2020 beginnen we bij Hatek weer met onze NIL handvaardigheidsopleidingen: niveau 1 tot en met 4. Op onze locatie in Delft staan onze ervaren docenten en de nieuwste EWM-stroombronnen klaar om u of uw lassers naar een hoger niveau te brengen!

Onder leiding van een professioneel docententeam begeleiden we u naar uw (volgende) lasdiploma. Of u nou zelf beginnend lasser bent of u lassers stuurt vanuit uw bedrijf, bij Hatek kunt u terecht.
NIL handvaardigheidsopleidingen vanaf oktober 
De NIL lasopleidingen gaan in oktober weer van start. Het betreft de volgende opleidingen en hierbij horende processen: NIL handvaardigheidsopleidingen niveau 1 t/m 4, MIG, MAG, TIG, BMBE en Autogeen. 

Praktische informatie NIL lasopleidingen
De opleidingen die in oktober van start gaan betreffen avondcursussen. De cursus bestaat uit praktijk en theorie en zal ± 30 avonden duren. Hatek streeft naar het geven van opleidingen van hoge kwaliteit. Om deze reden zijn de opleidingsgroepen klein, met als doel de aandacht voor de individuele cursist te waarborgen. De docenten zijn uiterst bekwaam door jarenlange, voortdurende ervaring in de praktijk en het bezit van actuele kennis. 

Lasopleiding volgen? 

Aanmelden is vanaf heden mogelijk. Neem contact op voor verdere informatie.

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws