In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Ontmoet Hatek op HortiContact 2018

Ontmoet Hatek op HortiContact 2018

20 t/m. 22 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem

Kom naar HortiContact voor de laatste kennis van de tuinbouwsector en nieuwe (internationale) contacten. In dit artikel leest u wat u van Hatek kunt verwachten en hoe u aan toegangsbewijzen kunt komen.

Wat is HortiContact?

Hatek Lastechniek zal 20 t/m. 22 februari 2018 als exposant aanwezig zijn op HortiContact in Gorinchem. HortiContact is dé Nederlandse beurs op het gebied van tuinbouw. Niet alleen Nederlandse tuinbouwgerelateerde bedrijven zullen aanwezig zijn, maar elk jaar is er ook veel internationale belangstelling. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Gorinchem om kennis te nemen van de koplopers op het gebied van tuinbouw.

Wat kunt u van Hatek verwachten op HortiContact?

Hatek vindt haar oorsprong in het Westland, de tuinbouwregio van Nederland, en heeft om deze reden veel klanten in de sector. Al decennia helpen wij de horticultuur op het gebied van verbindingstechniek en zo aan optimale, kostenefficiënte productie.
Op HortiContact zal Hatek de nieuwste technieken op lasgebied tonen, zodat ook uw tuinbouwbedrijf kan profiteren van nieuwe innovaties in de verbindingstechniek.

Toegangskaarten voor HortiContact?

Kom ook langs op HortiContact en vergeet vooral niet onze stand (standnummer 365) te bezoeken. Van 20 t/m. 22 februari bent u van harte welkom.
Wilt u toegangskaarten reserveren voor HortiContact? Als relatie van Hatek kunt u via onderstaande link uw toegangsbewijzen aanvragen:

Reserveer direct uw toegangskaarten

Meer informatie over HortiContact

Voor meer informatie over HortiContact verwijzen wij u graag naar de website van Evenementenhal Gorinchem.
Wilt u Hatek bezoeken op deze beurs? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.