Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Ontmoet ons 19, 20 en 21 november op de Welding Week in Antwerpen

Ontmoet ons 19, 20 en 21 november op de Welding Week in Antwerpen

Bezoek Hatek op Welding Week op 19, 20 en 21 november. Hatek is a.s. november als exposant aanwezig op de Welding Week in Antwerpen, dé beurs voor las- en snijtechniek van de Benelux. Bemachtig nu gratis uw toegangskaarten via Hatek en maak kennis met de nieuwste innovaties binnen ons assortiment.

Gratis toegang tot Welding Week

Kom langs bij de stand van Hatek Lastechniek op 19, 20 of 21 november in de Antwerp Expo. Toegang is geheel gratis voor lasprofessionals, indien u zich vooraf registreert met de unieke code van Hatek Lastechniek.
Vraag nu uw gratis kaarten aan met code 10026.

Promotech lasmechanisatie

Werk zorgvuldiger, efficiënter en sneller. Mechaniseer uw lasprocessen met de high-tech machines van Promotech.
Als exclusief Benelux-importeur van Promotech mechanisatieproducten bieden wij u een kostenvriendelijke oplossing voor het mechaniseren van uw laswerk. De innovatieve machines zijn toepasbaar binnen elke industrie waar vaak lange, rechte lassen worden gebruikt. Doordat de machine het laswerk voor u uitvoert, voorkomt u menselijke onregelmatigheden. Dit zorgt voor een betere kwaliteit laswerk en een snellere productie.
Bij een bezoek aan de Welding Week leert u alles over onze lasmechanisatie-producten en bekijkt u de machines van dichtbij. Verbeter ook uw laswerk en optimaliseer uw productie.

Nieuwe weerstands- en inductieverwarmers van Dawell

De inductie- en weerstandsverwarmers van Dawel verwarmen metalen onderdelen van binnenuit. Hierdoor worden deze objecten veel gerichter verhit dan bij gebruik van branders. Dit zorgt voor efficiëntere verwarming en hiermee sneller werk.
Met de introductie van Dawell, hebben wij ook de Dawell Invertor DHC 6510R in ons assortiment opgenomen. Een verwarmer die speciaal ontworpen is voor voorverwarming bij lassen voor stressverlichting en vermindering van het waterstofgehalte in het materiaal.
Op de Welding Week probeert u de Dawell verwarmers direct uit en kunnen wij u adviseren over het gebruik en de juiste keuze.

Hatek op de Welding Week 2019

Kom langs en bezoek de stand van Hatek op de aankomende Welding Week, waar wij u op de hoogte zullen stellen van de nieuwste producten binnen ons assortiment. U leest hier wat u kunt verwachten.

In de Antwerp Expo wordt eens per vier jaar de Welding Week georganiseerd. Met meer dan 100 exposanten en een verwachte 5000 lasprofessionals belooft ook deze editie een grootschalig spektakel te worden met de nieuwste innovaties op het gebied van las- en snijtechniek.

Bezoek Hatek op Welding Week op 19, 20 en 21 november.
Hatek is a.s. november als exposant aanwezig op de Welding Week in Antwerpen, dé beurs voor las- en snijtechniek van de Benelux. Bemachtig nu gratis uw toegangskaarten via Hatek en maak kennis met de nieuwste innovaties binnen ons assortiment.


Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws