In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Opleiding lascoördinator (EWCP-B) weer van start

Opleiding lascoördinator (EWCP-B) weer van start

Wie bewaakt bij uw bedrijf het laswerk volgens de gestelde normen?

Normen nemen binnen de lastechniek een belangrijke rol in. Opdrachtgevers vragen om certificeringen en willen dat u voldoet aan de gestelde normen. Wie houdt er bij uw bedrijf in de gaten dat er gelast wordt volgens de kwaliteitseisen, nu en in de toekomst? In oktober start bij Hatek een opleidingsronde lascoördinator/EWCP-B. Meld u nu aan en benut de voordelen die het hebben van een lascoördinator u biedt.

Normen binnen de lastechniek waarborgen de kwaliteit en de veiligheid van de lasser en het gelaste werkstuk. Opdrachtgevers vragen om deze reden om de correcte certificeringen en willen dat u voldoet aan de gestelde normen. Niet alleen voor de kwaliteit van uw laswerk is het voldoen aan de normen dus van groot belang, ook commercieel valt er veel te halen als uw lasproductie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Wie overziet in uw bedrijf het productieproces en houdt er in de gaten dat er gelast wordt volgens de huidige – en toekomstige – normen?

Uw bedrijf kan niet zonder lascoördinator

Bij veel bedrijven is dit de rol van een lascoördinator, die essentieel is voor het op peil houden van het laswerk. Hij houdt bij welke lassers certificeringen nodig hebben en houdt in de gaten welke normen voor uw lasproductie vereist zijn. Daarnaast is het de lascoördinator die nadenkt over de verbetering van lasprocessen, weet hij aan welke eisen de ingekochte materialen moeten voldoen en vaak is hij het aanspreekpunt bij inhoudelijke lastechnische zaken. Indien u als bedrijf hoogstaand laswerk wilt leveren, is het in dienst hebben van een lascoördinator dus essentieel.

Oktober start opleiding lascoördinator (EWCP-B)

Hatek verzorgt naast verschillende opleidingen op het gebied van lassen en solderen ook een opleiding tot lascoördinator. Als NIL erkend opleider heeft Hatek de opleiding tot lascoördinator, waarmee wij uw medewerkers op basis van hun jarenlange ervaring in de gelegenheid te stellen om als lascoördinator/EWCP-B volgens de EN 1090 binnen uw bedrijf te werken.

Al jaren heeft Hatek in Nederland het hoge slagingspercentage van 80%. Dit hebben wij weten te bereiken door een hoge mate van persoonlijke begeleiding en de inzet van zeer ervaren opleiders. De opleiding wordt slechts één keer per jaar georganiseerd, dus reserveer snel uw cursusplaats.

Prijzen, cursusinformatie of aanmelden

Benut ook de voordelen en breng uw laswerk en personeel naar een hoger niveau. Meld uzelf of uw lassers nu aan voor de opleiding. Neem direct contact op voor meer informatie óf om uw cursusplaats te reserveren.