NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Overwoestbaar: De nieuwe Pico 350 cel puls

Overwoestbaar: De nieuwe Pico 350 cel puls

Nieuw handzaam, duurzaam lasapparaat van EWM nu bij Hatek.

Hatek Lastechniek voegt de nieuwe Pico 350 cel puls van EWM toe aan het assortiment. De nieuwe lasmachine van EWM is enorm robuust, bestand tegen lage en hoge temperaturen, spatwater en vuil. Bovendien is de Pico 350 licht van gewicht en uit te breiden met een losse draadaanvoerunit voor MAG lassen.

Over de Pico 350 cel puls

De nieuwe EWM Pico 350 cel puls van het is toegevoegd aan ons assortiment. Dit handzame lasapparaat is enorm robuust en licht van gewicht. Het apparaat kan tegen kou, hitte, regen en vuil. De Pico 350 cel puls is geschikt voor E-HAND, MAG CC-CV en TIG (Liftarc) en levert een hoge lasstroom van 310 ampère.

Standaard bij elke Pico 350 cel puls:

  • Robuuste handgreep met schouderband
  • Standaard geleverd met beschermkap over bedieningspaneel
  • IP34s bescherming tegen spatwater
  • Robuuste onderzijde bestand tegen vuil en vocht

Uitbreidbaar met draadaanvoerunit

De Pico  350 cel puls is uit te breiden met een losse draadaanvoerunit voor MAG lassen en voor gebruik van zelf beschermende gevulde draden. Losse draadaanvoerunits zijn de Pico drive 4L voor 15 kg. spoelen en de Pico drive 200C voor 5 kg. spoelen.

Meer informatie?

U wilt meer informatie over de nieuwe Pico 350 cel puls en/of de losse draadaanvoerunits? Neemt u dan contact op voor een adviesgesprek of een demo.

Telefoon: (0174) 225 225
U kunt ons ook e-mailen.