NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Pico 160 vervangt Pico 162

Pico 160 vervangt Pico 162

Verbeterde draagbare, lichte elektrodelasmachine vervangt de EWM Pico 162 lasmachine.

EWM vervangt de Pico 162 voor de nieuwe Pico 160. Een zeer lichte, draagbare machine van slechts 4,7 kilogram, geschikt voor elektrode- en TIG-Liftarc-lassen. Met de vervanging zal de EWM Pico 162 uit het assortiment verdwijnen. Uiteraard kunt u wel de (slijt)onderdelen voor uw Pico 162 lasmachine blijven bestellen.

Verbeterde stroomoverdracht

De voornaamste wijziging zijn de nieuwe koppelingen van de lasmachine. De vernieuwde variant heeft namelijk een grote koppeling van 35/50mm2 (dinse aansluiting), terwijl de vorige variant een koppeling bezat van 10/25mm2. Het grote voordeel voor u als gebruiker is dat er een betere stroomoverdracht is met de grotere koppeling ten opzicht van de kleinere koppelingen van de oude EWM 162.

Volledige specificaties

Wilt u weten wat de EWM Pico 160 voor u kan betekenen? Bekijk dan onderstaande technische specificaties of neem contact op.

Technische specificaties EWM Pico 160 (.pdf)