Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Promotech boort aardig aan de weg!

Promotech boort aardig aan de weg!

Hatek Lastechniek B.V. is erg trots op vele recente ontwikkelingen. Denk hierbij aan het 50-jarig jubileum, de overname door Air Liquide en de mooie resultaten die er allen mede voor zorgen dat onze organisatie blijft groeien. Lees nu verder!

Als we verder inzoomen zijn er uiteraard ook andere zaken die aandacht verdienen. Eén daarvan is de opkomst/groei van het merk Promotech. Een lijn van zware elektrische gereedschappen, magneetboormachines, afschuinmachines en lasmechanisatie-oplossingen, waarvan Hatek exclusief importeur is in de Benelux.

Groeiend netwerk van dealers
Vijf jaar geleden is Promotech o.l.v. Henk Tuijn (voormalig productmanager Promotech) geïntroduceerd op de Nederlandse- en Vlaamse markt. Sindsdien zien steeds meer lassers het merk als een betrouwbare kwaliteitsoplossing.

Dat zien we dan ook terug in de stijgende vraag en het groeiende netwerk van dealers. Inmiddels kent Nederland tien wederverkopers, geografisch verdeeld over het land en telt Vlaanderen (BE) drie actieve partners.

Nieuwe productmanager
De productlijn van Promotech staat bij Hatek Lastechniek B.V. sinds begin dit jaar onder leiding van Stanley Koops van ’t Jagt, accountmanager bij Hatek Noord-Holland B.V. (vestiging Zwaag). 

Stanley is hierbij verantwoordelijk voor het coördineren van marketing- en verkoop gerelateerde zaken van het merk en fungeert als aanspreekpunt voor het gehele dealernetwerk.

In de afgelopen jaren is er veel progressie geboekt. Ik ben dan ook vastberaden om samen met mijn collega’s de volgende stappen te zetten en het Promotech-geluid overal te laten horen.”
- Stanley

Meer informatie?
Meer weten over Promotech? Bezoek dan eens de Promotech-pagina op onze website. Hier vindt u o.a. meer informatie over de producten van Promotech, digitale catalogi en meer.

Stanley Koops van ’t Jagt
Productmanager Promotech
@: stanley@hatek.nl
T: +31 (0)6-42513092

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws