Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Promotech neemt deel aan CAS (Cordless Alliance System)

Promotech neemt deel aan CAS (Cordless Alliance System)

Met trots kunnen we aankondigen dat Promotech zich heeft aangesloten bij het Cordless Alliance System (CAS) en twee laswagens en één magneetboormachine (nog in productie) aan de accu-alliantie heeft toegevoegd. Het gaat hierbij om de Mini Spider- en Gecko Battery laswagens.


Wat is CAS?

Cordless Alliance System (CAS) is een alliantie van toonaangevende merken voor elektrisch gereedschap. Deze samenwerking maakt het mogelijk om met één krachtige batterij, meerdere apparaten van verschillende merken te gebruiken.

Bij Promotech staat kwaliteit hoog in het vaandel en door zich aan te sluiten bij CAS komt het bedrijf weer een kwaliteitsbelofte na. Door de machines uit te rusten met een krachtige batterij geniet de gebruiker van nog meer toegevoegde waarde. In de toekomst zijn de batterijpacks te combineren met tal van hoogwaardige machines van Promotech. Dit bespaart niet alleen geld, maar voorziet u van vele gemakken. Eén batterij, past overal!

Twee lastractoren, één batterij

Met de twee accu-lastractoren van Promotech – Mini Spider en Gecko Battery – kunt u hoogwaardig lassen én continu lassen met MIG/MAG-toortsen. Beide lastractoren zijn uitgerust met een vierwielaandrijving met magnetische tractie en feedbackcircuit. Het magneetsysteem houdt de tractor op zijn plaats en het feedbackcircuit zorgt voor een soepele snelheid en consistente warmte-invoer die vervorming vermindert en een bijzonder nauwkeurige lasrupsgeometrie mogelijk maakt.

 

De twee lastractoren produceren consistente lassen van hoge kwaliteit in een fractie van de tijd die nodig is voor handmatig lassen, verminderen de kosten van overlassen en verminderen het gebruik van toevoegmetaal met maar liefst zestig procent.

 
Promotech Mini Spider

De Mini Spider is zeer compact en licht van gewicht, waardoor hij ideaal is voor het werken in krappe ruimtes en voor het lassen van rand tot rand, aangezien de toorts aan beide zijden van de machine kan worden bevestigd.


Meer informatie?  Bezoek de product-pagina!


Promotech Gecko Battery 

De Gecko Battery is geschikt voor verschillende toepassingen in rechte lijnen en onregelmatige oppervlakken tot een minimale straal van 1000 millimeter (40”) en wordt veel gebruikt voor de productie van trailers, de constructie van olie- en wateropslagtanks, de scheepsbouw en vele andere. Het kan worden uitgerust met verschillende geleidingsarmen en flexibele rupsbanden om te werken met koolstofstaal, roestvrij staal en aluminium. De Gecko Battery is ook in staat om twee fakkels te dragen en te bedienen. Beide tractoren zijn compact, draagbaar en overal mee naartoe te nemen.


Meer informatie? Bezoek de product-pagina!


Meer weten?

Meer informatie over de Mini Spider of de Gecko Batery van Promotech? Neem dan direct contact op met onze Promotech Productmanager Henk Tuijn of bekijk de machines in de webshop.
Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws