NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Tuinbouw relatiedagen 2016

Tuinbouw relatiedagen 2016

Hatek is van 16 t/m. 18 februari als exposant aanwezig op de tuinbouwrelatiedagen, waar de groente-, fruit-, en sierteelt, de boomkwekerij en branchegerelateerde bedrijven treffen.

Hatek is van 16 t/m. 18 februari als exposant aanwezig op de tuinbouwrelatiedagen, waar de groente-, fruit-, en sierteelt, de boomkwekerij en branchegerelateerde bedrijven treffen. Hier laten wij een uitgebreid nieuw productprogramma zien, dat uw activiteiten nóg efficiënter maakt op lasgebied.

Bezoek ons op de Tuinbouw relatiedagen 2016

Al jaren zijn de tuinbouw relatiedagen een begrip in Nederland. Ook Hatek is al jaren te vinden op deze beurs in Gorinchem, evenals dit jaar. Desalniettemin kunt u een grotendeels vernieuwde productlijn verwachten met o.a. uitgebreide lasautomatisering en nog veel meer producten en diensten die uw laswerk efficiënter én veiliger maken. Laat u verrassen en stap in de toekomst met Hatek.

Introductie nieuwe productlijn; High-tech lassen

Hatek introduceert op de tuinbouw relatie dagen deze nieuwe lijn voor het eerst. Op deze manier kunt u als relatie als eerste kennis maken met high-tech lassystemen.

Vraag direct kaarten aan

Direct (gratis) kaarten bemachtigen? Vraag deze dan direct online aan en bezoek ons op deze beurs in de evenementenhal Gorinchem van 16 t/m. 18 februari 2016.