NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Tweede diploma uitreiking lascoördinatoren

Tweede diploma uitreiking lascoördinatoren

Foto's van de diploma uitreiking voor opleiding RWC-B.

Vrijdag 17 oktober 2014 vond de diploma uitreiking plaats voor de geslaagden van de tweede ronde van de opleiding tot RWC-B/Lascoördinator. Met een flink aantal geslaagden op zowel locatie Woerden als locatie Wateringen was ook deze ronde weer een succes. Ook een aantal medewerkers van Hatek zelf mocht zich vanaf afgelopen vrijdag officieel lascoördinator noemen.

Tweede ronde opleiding lascoördinator een succes.

Allereerst willen we alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid tijdens een uiterst gezellige middag. Ook middels deze weg feliciteren wij alle geslaagden nogmaals met hun gehaalde diploma, waarmee zij volgens de EN 1090 als Responsible Welding Coordinator aan de slag kunnen (blijven).
Met weer een hoog slagingspercentage kunnen wij stellen dat de opleiding tot lascoördinator bij Hatek een succes is.

Volgende opleidingsronde start maart 2015

Wilt u ook de opleiding tot lascoördinator volgen? Dan kunt u zich inschrijven voor de volgende opleidingsronde, die in maart 2015 van start zal in Woerden en in Wateringen.
Om u of uw lassers in te schrijven kijkt u hier voor meer informatie.

Foto's diploma uitreiking oktober 2014