NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

U ontmoet ons op HortiContact 2019

U ontmoet ons op HortiContact 2019

Wij helpen u ook dit jaar weer aan kennis van de laatste innovaties op lasgebied.

A.s. 19 t/m. 21 februari is Hatek Lastechniek als exposant aanwezig op de HortiContact GO 2019 (voorheen tuinbouwrelatiedagen). Tijdens deze beurs stellen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op lasgebied, ons bedrijf en productprogramma. Bemachtig bij Hatek uw gratis toegangskaarten.

De HortiContact GO 2019 in evenementenhal Gorinchem wordt al jarenlang georganiseerd met als doel de tuinbouwwereld te verbinden met elkaar en de nieuwste tuinbouwontwikkelingen. Als bedrijf dat haar oorsprong vindt in het Westland, heeft Hatek een groot bestand aan tuinbouwgerelateerde klanten die wij dan ook graag ontmoeten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij helpen u ook dit jaar weer aan kennis van de laatste innovaties op lasgebied. Uiteraard stellen wij u ook op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf en het steeds verder uitbreidende programma aan lasproducten en -diensten.

Bent u ook geïnteresseerd en wilt u ons ook ontmoeten op deze beurs? Vraag dan gratis uw kaarten aan via Hatek en kom langs bij onze stand (standnummer H121).

U kunt uw kaarten ook middels onderstaande link reserveren of kopen:

https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3718&Language=3718

+31 (0)174 225 225
info@hatek.nl