Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Veilig lassen met Spiderhand

Veilig lassen met Spiderhand

Spiderhand is een lashandschoenenmerk met het perfecte antwoord voor zwaar maatwerk en productielassen. Lees nu verder!

Spiderhand is ontworpen om tijdens MIG of TIG lasprocessen behendiger te werken met de meest geavanceerde lastoortsen die in de industrie worden gebruikt. Hiervoor bieden we vier typen lashandschoenen waar rekening is gehouden met de mate van flexibiliteit, grip en ondersteuning van uw pols of duim.

TIG Supreme
De speciale handschoen voor het TIG-lasproces is gemaakt van echt hertenleer. Door het fijne leer is de handschoen enorm flexibel. Dit model heeft een rechte duim, waardoor het TIG-lassen makkelijker wordt. 

TIG Supreme +
Het TIG Supreme + model is voor de TIG-lasser die net een stapje verder gaat. Deze handschoenen met versterkte palm, gemaakt van duurzaam geitenleder, zijn ideaal voor wanneer er wordt gelast met hogere temperaturen. De TIG Supreme + handschoenen geven meer grip en meer comfort. 

MIG Supreme
Dit model handschoenen is gemaakt van geitenleder en koeienleer. De bovenkant is gemaakt van koeienleer en dit zorgt voor een combinatie van twee soorten leer die perfect op elkaar aansluiten en zorgen voor een fijne flexibiliteit en enorme duurzaamheid. Ook heeft deze handschoen een verstevigde polsbescherming. 

MIG Supreme +
De MIG Supreme + is de sterkste van zijn soort. De meest hoogstaande kwaliteit leer van geit in combinatie met de warmte-geïsoleerde voering, verstevigde handpalm en polsbescherming zorgen voor een handschoen die aanvoelt als geen ander. Dit is waar comfort en bescherming elkaar ontmoeten. Voor langdurig gebruik is dit zeker een aanrader.

Robuust én comfortabel
De lashandschoenen van Spiderhand voelen, ondanks dat ze robuust zijn en enorm goed beschermen, erg aangenaam en flexibel aan. De handschoenen zijn gestikt met kevlar garen en zijn goed verstevigd met extra polsbescherming en een keystone duimmodel. De Spiderhand’s zijn de ideale handschoenen voor elke lasser.

Bestel deze Spiderhand lashandschoenen in de webshop of bezoek de Spiderhand-pagina!
Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws