NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Verbeterde website Hatek

Verbeterde website Hatek

Hatek lanceert nieuwe website ter verbetering van de informatievoorziening.

Hatek Lastechniek lanceert een nieuwe website ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid en informatievoorziening voor haar klanten. Met een uitgebreid dienst- en productoverzicht en lastechnische informatie willen wij u graag helpen met het snel vinden van de juiste informatie en producten.

Wij delen graag onze kennis

Hatek Lastechniek houdt zich continu bezig met lastechnische ontwikkelingen, nieuwe normen en veranderingen in kwaliteitseisen. Kennis staat hoog in het vaandel en deze kennis delen wij graag met u.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, was het tijd voor een vernieuwde online aanwezigheid. Op onze website vindt u uitgebreide lastechnische informatie, nieuwe ontwikkelingen op lasgebied én ons complete productprogramma.

Vind uw lasbenodigdheden

Wij willen u graag zo volledig mogelijk ontzorgen op het gebied van lassen en snijden. Zo kunt u voor al uw lasbenodigdheden bij Hatek terecht. Om u meer inzicht te geven in ons assortiment, kunt u op onze vernieuwde website gemakkelijk producten, productonderdelen en productinformatie vinden.
NB: Op dit moment is een verkort productoverzicht beschikbaar. Wekelijks worden er nieuwe producten aan het overzicht toegevoegd om ons complete programma aan u te presenteren.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn trots op onze persoonlijke benadering en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze relaties. Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Geeft u dit dan gerust door aan uw vertegenwoordiger. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of ons via e-mail uw bevindingen laten weten.

Telefoon: (0174) 225 225
E-mail: info@hatek.nl