NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

[VIDEO] 4 juni EWM TIG Speed demo middag bij Hatek

[VIDEO] 4 juni EWM TIG Speed demo middag bij Hatek

Op donderdag 4 juni organiseert Hatek Lastechniek een EWM Tig Speed demo middag om u op de hoogte te brengen van dit innovatieve lasproces. Kijkt u hier voor het programma, om u aan te melden en voor een exclusieve TIG Speed video.

Meer controle, meer snelheid

Het EWM TIG Speed lasproces levert u lagere productiekosten en een hogere kwaliteit, door een snellere lassnelheid, gemakkelijke controleerbaarheid, spatvrije lasnaden en minder emissie - vooral een voordeel bij hooggelegeerd staal.

4 juni demo middag bij Hatek Lastechniek

Hatek heeft uigebreide producttrainingen gevolgd met betrekking tot het TIG Speed proces en onze Welding Department wil deze kennis graag met u delen. Om deze reden organiseert Hatek op 4 juni een demo middag, waarin wij u uitgebreid laten zien wat het TIG Speed proces voor u en uw bedrijf kan betekenen.

[VIDEO] EWM TIG Speed

Bekijkt u hieronder de video van EWM over TIG Speed en beoordeel zelf of TIG Speed voor u interessant kan zijn:

Programma en aanmelden

Bevalt het wat u ziet? Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze demo middag. Wij stellen het op prijs als u zich van tevoren wilt aanmelden door contact op te nemen met Hatek Lastechniek.

Programma
16:00 - Ontvangst
16:30 - Inleiding TIG Speed
17:00 - Productdemo TIG Speed
18:00 - Afsluiting

Meer informatie?

Neemt u dan contact op met Hatek Lastechniek:
Telefoon: (0174) 225 225