NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Video & Fotoverslag: NIL Verbindingsweek 2016

Video & Fotoverslag: NIL Verbindingsweek 2016

Hatek viert een zeer geslaagde NIL Verbindingsweek 2016. Bekijkt u hier het fotoverslag.

Afgelopen 1, 2 en 3 november was Hatek als exposant aanwezig op de NIL Verbindingsweek 2016. Dè beurs voor las- en snijtechniek in Nederland. Hatek Noord- en Zuid-Holland zijn al jaren te vinden op dit event en we zijn blij dat we er dit jaar ook weer bij waren.
De NIL Verbindingsweek 2016 was een goedbezocht evenement, waarop de nieuwste technieken uit de verbindingstechniek te zien waren én waarop er ruim de tijd was om persoonlijke verbindingen te leggen met nieuwe en bestaande relaties.

Exclusieve beursdag voor klanten

Op woensdag 2 november is door Hatek een exclusieve beursdag georganiseerd voor onze klanten, waarop er eerst gezamenlijk naar de evenementenhal in Gorinchem werd afgereisd om daar belangrijke lezingen bij te wonen en vervolgens de beurs te bezoeken.
Hatek heeft uit eigen initiatief belangrijke spelers uit de laswereld uitgenodigd en hen gevraagd ontwikkelingen en technieken toe te lichten.
Zo zijn wij erg trots dat wij ing. H.J.M. Bodt (IWE) - voorzitter van de Nederlandse Normcommissie 341008 “Lassen” - mochten ontvangen en kennis mochten nemen van belangrijke veranderingen binnen de normenwereld.
Ook dhr. N. de Louweren (IWE) van Air Liquide Welding gaf ons een interessante presentatie over het lassen van hoge sterkte stalen.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst en bijdrage aan drie zeer succesvolle beursdagen. Hieronder volgt een kort fotoverslag.