In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Video: Productreview EWM Titan XQ

Video: Productreview EWM Titan XQ

Bekijk nu de videoreview van de EWM Titan XQ. Het nieuwe vlaggenschip van EWM.

Afgelopen februari introduceerde lasmachinefabrikant EWM haar nieuwe vlaggenschip; EWM Titan XQ. Een krachtpatser van een machine, configureerbaar tot op het kleinste detail en geschikt voor álle lasprocessen. Wij hebben de machine onder de loep genomen en geven u onze mening.

Onze lastechnicus Franklin geeft u een korte demo van de nieuwe EWM Titan XQ in deze video review.
Bent u benieuwd wat de EWM Titan XQ voor uw laswerk kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op voor een uitgebreide demonstratie, prijzen en technische informatie.

Over de EWM Titan XQ

Met de nieuwe machine van EWM, de Titan XQ, last u élk proces. De machine beschikt over een zeer sterke inverter-energiebron die in de zwaarste omstandigheden nog steeds optimaal presteert. Met een hoog rendement, minder kosten op slijtonderdelen en flexabiliteit door de Drive 4XQ draadaanvoerunit. Ook is het systeem aan te sluiten op EWM XNET, de log-applicatie van het merk. Met nieuwe functionaliteiten als "Wired-Arc" en X-technology op de toorts, stapt u in de toekomst van het lassen.

Wilt u de specificaties van deze machine leren kennen? Bekijkt u dan de EWM videopresentatie van de Titan XQ lasmachine.

Meer informatie of demo?

Wilt u meer informatie over de EWM Titan XQ lasmachine of wilt u een demo aanvragen?
Neemt u dan gerust contact op.