NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Workshop voor engineers van Euro-Rigging BV

Workshop voor engineers van Euro-Rigging BV

De engineers van Euro-Rigging BV hebben bij Hatek Lastechniek een workshop lassen gevolgd.

Afgelopen 11 november hebben de engineers van Euro-Rigging BV bij Hatek Lastechniek een workshop lassen gevolgd, om hun inzicht in het lastechnisch construeren verder te vergroten. “Complex, maar erg nuttig”.

Van theorie naar praktijk

De engineers van Euro-Rigging BV zijn experts op het gebied van zware werktuigbouw. Dagelijks ontzorgt het bedrijf klanten wereldwijd met:

  • advisering op het gebied van complex hijswerk en transport
  • ontwerp en constructie van zware werktuigbouwkundige constructies
  • complexe ontwerpberekeningen

Het is van belang dat men bij al deze diensten inzicht heeft in lastechniek, zodat de klant optimaal wordt geholpen.
Om deze reden heeft Hatek de afgelopen maand 4 theorielessen verzorgd voor de engineers van Euro-Rigging om de lastechnische kennis up-to-date te houden. Vervolgens is er op 11 november een workshop gegeven om de échte complexiteit van het lassen uit eerste hand te ervaren.
Wij bedanken Euro-Rigging BV voor hun leergierigheid en doortastendheid tijdens de workshops.

Ook uw laskennis up-to-date houden?

Door de snelle ontwikkelingen die de verbindingstechniek ondergaat, is het van belang uw praktijkkennis up-to-date te houden. Niet alleen uw lassers, maar ook uw werktuigbouwkundig personeel kan zo nu en dan een kennissessie gebruiken. Help ook uw klanten nóg beter en spijker uw kennis bij, tijdens een workshop van Hatek. Neemt u contact op voor de mogelijkheden!