In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Reparatie en onderhoud aan uw lasapparaat

U wilt onderhoud of reparatie laten plegen aan uw lasapparatuur? Hatek Lastechniek kan u van dienst zijn. Wij beschikken over een eigen onderhouds- en reparatie-afdeling, waarmee wij uw lasapparaten kunnen repareren.

Ervaring en kennis in reparatie

Hatek heeft ervaren monteurs in dienst die volledige kennis bezitten. Zo hechten wij veel waarde aan reparatie van lasapparatuur met de juiste inzichten. Op deze manier wordt de storing in uw lasapparaten snel verholpen en komt u niet stil te staan tijdens belangrijke projecten.

Vervanging bij reparatie lasapparatuur.

U wilt gewoon verder kunnen werken. Hatek vindt het belangrijk dat u ontzorgd wordt op het gebied van lastechniek. Is de betreffende reparatie aan uw lasapparatuur groter dan gedacht? Wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing en leveren zo nodig op huurbasis – of binnen de garantieperiode van bij ons gekochte machines gratis –vervanging van uw lasapparaat.

Reparatie aan een lasapparaat nodig?

U heeft direct reparatie nodig voor één of meerdere lasapparaten? Neemt u dan contact op, zodat wij het onderhoud zo snel mogelijk kunnen inplannen.

Of lees meer over onze reparatie- en onderhoudsdienst