NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Verhuur van Lasapparatuur

Voor het huren van lasapparaten bent u bij ons aan het juiste adres. Hatek Lastechniek biedt u een compleet programma aan lasmachines en aanverwanten in de verhuur. Zo kunt u bij ons terecht voor lasmachines, plasma snij-apparatuur, stroombronnen, enz.

Lasapparatuur huren met vertrouwen

Wij weten dat u verder wilt met uw werk. U wilt ontzorgd worden. Om deze reden biedt Hatek lasapparatuur in de verhuur die betrouwbaar is. Wij verhuren alleen lasapparaten van kwaliteitsmerken en zorgen voor snelle vervanging, mocht er toch iets misgaan.

Ewm lasapparaten te huur bij Hatek  Hypertherm plasma apparatuur huren

Verhuur: Grote projecten.

Voor grote projecten is het soms verstandiger om lasapparaten te huren dan apparatuur aan te schaffen. Hierdoor spreidt u uw investeringskosten en komt u niet met stilstaande machines te zitten, wanneer uw project is afgelopen. Hatek Lastechniek is zich hiervan bewust en wil graag met u meedenken over de mogelijkheden van verhuur.

Meer info over het huren van lasapparaten?

Wilt u meer informatie over de huur  van lasapparatuur?
Neemt u dan contact op voor verhuur.