In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Lasapparaat kopen bij Hatek

U wilt een lasapparaat kopen. Bij Hatek kunnen wij u uitstekend helpen. Met een grote voorraad aan lasapparaten kunt u direct bestellen en wordt uw apparaat snel geleverd.

Lasapparaat kopen 

Direct onze lasapparaten bekijken:
Lasapparaten bekijken

Lasapparaat bestellen met vertrouwen

Koop uw lasapparaten met vertrouwen bij Hatek Lastechniek. Wij handelen alleen in merken van kwaliteit, zodat u lasapparaten koopt die optimaal presteren. Mocht er toch iets mis zijn met uw lasapparaat? Wij bieden op al onze lasapparaten garantie en zorgen indien nodig voor vervanging. Zo kunt u verder met uw werk.

Ervaring in lasproducten

Hatek Lastechniek is al meer dan 40 jaar een lastechnisch groothandel. Met deze jarenlange ervaring en uitgebreide lasspecialistische kennis denken wij met u mee bij het aanschaffen van een geschikt lasapparaat.

Compleet programma lasapparaten

U wilt het juiste apparaat bij het juiste laswerk. Hatek biedt een grote variatie aan lasapparatuur, waardoor u voor al uw lasprocessen bij ons terecht kunt. Daarnaast hebben wij uw lasproducten meestal op voorraad staan, waardoor u gelijk kunt bestellen. Een selectie van onze lasapparaten:

  • MIG/MAG lasapparatuur
  • TIG lasapparatuur
  • Elektrode lasapparatuur

Stappengeschakeld, met of zonder losse draad-aanvoerunit, wij kunnen u van alle lasapparaten voorzien.

Demonstratie lasapparatuur

Heeft u liever een demonstratie, voordat u lasapparaten wilt kopen? Als u contact met ons opneemt, kunnen wij samen met u het lasapparaat uitproberen, waardoor u zeker kunt zijn van uw keuze.

Direct onze lasapparatuur bekijken?
Bekijk direct onze lasapparatuur