NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Lasapparaat kopen bij Hatek

U wilt een lasapparaat kopen. Bij Hatek kunnen wij u uitstekend helpen. Met een grote voorraad aan lasapparaten kunt u direct bestellen en wordt uw apparaat snel geleverd.

Lasapparaat kopen 

Direct onze lasapparaten bekijken:
Lasapparaten bekijken

Lasapparaat bestellen met vertrouwen

Koop uw lasapparaten met vertrouwen bij Hatek Lastechniek. Wij handelen alleen in merken van kwaliteit, zodat u lasapparaten koopt die optimaal presteren. Mocht er toch iets mis zijn met uw lasapparaat? Wij bieden op al onze lasapparaten garantie en zorgen indien nodig voor vervanging. Zo kunt u verder met uw werk.

Ervaring in lasproducten

Hatek Lastechniek is al meer dan 40 jaar een lastechnisch groothandel. Met deze jarenlange ervaring en uitgebreide lasspecialistische kennis denken wij met u mee bij het aanschaffen van een geschikt lasapparaat.

Compleet programma lasapparaten

U wilt het juiste apparaat bij het juiste laswerk. Hatek biedt een grote variatie aan lasapparatuur, waardoor u voor al uw lasprocessen bij ons terecht kunt. Daarnaast hebben wij uw lasproducten meestal op voorraad staan, waardoor u gelijk kunt bestellen. Een selectie van onze lasapparaten:

  • MIG/MAG lasapparatuur
  • TIG lasapparatuur
  • Elektrode lasapparatuur

Stappengeschakeld, met of zonder losse draad-aanvoerunit, wij kunnen u van alle lasapparaten voorzien.

Demonstratie lasapparatuur

Heeft u liever een demonstratie, voordat u lasapparaten wilt kopen? Als u contact met ons opneemt, kunnen wij samen met u het lasapparaat uitproberen, waardoor u zeker kunt zijn van uw keuze.

Direct onze lasapparatuur bekijken?
Bekijk direct onze lasapparatuur