NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Plasmasnijden: Hatek biedt u de beste oplossing

U wilt plasmasnijden? Dan kunt u bij Hatek terecht voor al uw benodigdheden op het gebied van plasmasnijders en –toortsen. Met meer dan 40 jaar ervaring in las- en snijmaterialen, is Hatek voor u wellicht de juiste keuze.

Plasmasnijmachine kopen

Bekijk direct ons plasmasnijapparatuur:
Plasmasnijapparatuur bekijken

Hypertherm plasmasnijmachines

Hatek biedt u als dealer van het vooraanstaande merk Hypertherm plasmasnijmachines van hoogstaande kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van optimaal resultaat bij het plasmasnijden.
U krijgt uitstekende garantievoorwaarden op de machines en toortsen. Ook zorgen wij voor eventuele vervanging bij mankementen, waardoor uw projecten niet in gevaar komen.

Plasma snijden, wij denken met u mee

Plasma snijden is een snijtechniek, waarmee plaatmetaal bewerkt wordt door middel van een plasmasnijmachine/plasmasnijder. Het snijden door middel van plasma is niet vergelijkbaar met het snijden door middel van een lasersnijmachine, waardoor het kan zijn dat uw lassers of snijders niet direct om kunnen gaan met het gereedschap.
Hatek denkt met u mee, waardoor u het juiste gereedschap krijgt voor het juiste snijproces. Graag delen wij onze kennis en jarenlange ervaring met u op het gebied van las- en snijtechniek, zodat u de juiste keuze kunt maken en de efficiëntie van uw werk gewaarborgd blijft.

Plasmasnijder online of in de showroom

U bent geïnteresseerd geraakt? Bekijk direct uw plasmasnijmachine online of kom naar onze showroom om een machine in handen te hebben.

Bekijk snel ons plasmasnijapparatuur:
Plasmasnijmachines