In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.
Veiligheidsinformatiebladen

U kunt onze veiligheidsinformatiebladen hier vinden.


Eigen bezorgdienst en afhaaldepots

Hatek heeft een eigen bezorgdienst en afhaaldepots. Onze afhaaldepots zijn gevestigd in Zwaag en Wateringen.


Omruilsysteem cilindergassen

Voor bedrijven die weinig gebruik maken van cilindergassen heeft Hatek B.V. een omruilsysteem voor 10- en 20 liter cilinders en voor propaancilinders. U betaalt de eerste maal een bedrag voor een cilinder, waarna u onbeperkt de lege cilinder bij ons kunt inruilen voor een volle cilinder. U betaalt dan geen huur of eigendomstoeslag voor de cilinder. Hatek B.V. zorgt ervoor dat u altijd een veilige, goedgekeurde cilinder mee kunt nemen.

Prijzenblad omruilsysteem (PDF). Voor grote leveringen of voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen.


Vragen over de werking van een product of over één van onze diensten?

  (0174) 225 225