In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Geslaagde diploma-uitreiking lascoördinatoren

Geslaagde diploma-uitreiking lascoördinatoren

Slagingspercentage van 85% bij opleiding RWC-B. Dat moest worden gevierd ...

Op 21 februari 2014 kwamen alle geslaagde lascoördinatoren van de tweede opleidingsronde bij elkaar om de diploma's in ontvangst te nemen en de prestaties te vieren. Hatek Lastechniek wil alle geslaagden nogmaals feliciteren en bedanken voor een feestelijke middag.

Tweede opleidingsronde een succes


Met een slagingspercentage van 85% is de tweede ronde voor de opleiding tot Responsible Welding Coordinator (B) een succes. Hatek Lastechniek wilde dit succes niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigde alle nieuwe lascoördinatoren uit om de diploma’s persoonlijk aan hen te kunnen overhandigen.
We mogen spreken van een gezellige, geslaagde middag, waarvoor wij alle aanwezigen willen bedanken.

Derde opleidingsronde start in maart

Op 18 maart 2014 start een volgende ronde voor de opleiding tot RWC-B. Wij gaan ervan uit dat ook deze opleidingsronde een succes wordt.
Meer informatie over de volgende ronde »