NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Promotech op Maritime Industry een succes

Promotech op Maritime Industry een succes

Op 13, 14 en 15 mei 2014 was Hatek Lastechniek B.V. te vinden op de Maritime Industry beurs.

De producten van Promotech, Smart tools for heavy tasks, zijn uitermate geschikt voor trailerbouw, bouw van opslagtanks, scheepsbouw en apparatenbouw. Hatek Lastechniek wilde de draagbare mechanisatie-apparatuur graag onder de aandacht brengen van de maritieme wereld, zodat ook deze branche op een efficiënte wijze las- en snijwerkzaamheden kan automatiseren en optimaliseren. Mede om deze reden stond Hatek als exposant op 13, 14 en 15 mei 2014 op de Maritime Industry beurs.

Maritime Industry beurs.

Hatek was in de maand mei 3 dagen lang te vinden op de Maritime Industry. Op dé vakbeurs voor de maritieme branche was weer een volledig aanbod van producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciers aan de binnen- en zeevaart en visserij aanwezig. Zo was ook Hatek Lastechniek als exposant aanwezig. Allereest bedanken wij alle bezoekers voor hun bijdrage aan een succesvolle beursweek.

Promotech voor de maritieme wereld.

In de beursstand kregen de producten van Promotech een extra stukje aandacht. Met de draagbare las- en snijkarren kan men op een hele flexibele wijze las- en snijwerkzaamheden automatiseren. De kostenefficiënte machinetjes zijn uitermate geschikt voor de maritieme wereld bij het maken van lange rechte lassen.

Meer informatie en andere beurzen.

Wilt u weten op welke beurzen Hatek dit jaar nog meer te vinden is? Kijkt u dan in de beursagenda.
Voor meer informatie over de producten van Promotech kunt u terecht bij ons eerdere Promotech nieuwsbericht of kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Telefoon: (0174) 225 225
E-mail:
info@hatek.nl